Sommar- och sportlovsprogram - registrering eller redovisning av aktivitet

LÄS MER

Information för registrering av aktivitet för lovprogrammet

Under vårvinterlov och sommarlov presenterar Landskrona stad alla fritidsaktiviteter för barn och unga i ett lovprogram. Detta görs i samarbete med föreningslivet och andra organisationer. Målet är att kunna erbjuda skollediga barn och ungdomar ett smörgåsbord av olika aktiviteter under loven.

  • Vårvinterlov 2024 är vecka 8, 19-25 februari. Vi ber dig som är förening eller arrangör att skicka era uppgifter så snart som möjligt dock senast den 21 januari.
  • Sommarlovet 2024 är den 6 juni–14 augusti. Vi ber dig som är förening eller arrangör att skicka era uppgifter via e-tjänsten så snart som möjligt dock  senast den 12 maj.

Föreningar under teknik- och fritidsnämnden är berättigade till viss ersättning och kommer erhålla den i samband med redovisningen som sker efter lovet.

Välkommen med din aktivitet.

När du slutfört och skickat in dina aktiviteter får du möjlighet att skriva ut en kvittens på din registrerade aktivitet.

 

Information för redovisning av aktivitet för lovprogrammet

Alla bidragsberättigade föreningar under teknik- och fritidsnämnden, som haft aktiviteter med i stadens sport/sommarlovsprogram, kan lämna in en redovisning och få en viss ersättning för sina aktiviteter. 

Redovisning av sportlovsaktiviteter 2024 ska vara inlämnad senast 24 mars. 

Redovisning av sommarlovsaktiviteter 2024 ska vara inlämnad senast 15 september. 

När du slutfört och skickat in din redovisning får du möjlighet att skriva ut en kvittens med inlämnade uppgifter. 

 

Finns det frågor kan du vända dig till Louise Jönsson på teknik- och fritidsförvaltningen, 0418-47 30 13, louise.jonsson@landskrona.se

 

Behandling av personuppgifter

Landskrona stad behandlar dina personuppgifter för att handlägga ditt ärende. Vill du läsa mer om detta kan du klicka på denna länk: Teknik- och fritidsnämndens personuppgiftsbehandling - Landskrona stad

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa