Autogiro - Medgivande

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Betala via autogiro

Anmäler du dig till autogiro så kommer dina betalningar till Landskrona stad att ske automatiskt. Använd vår e-tjänst och anslut dig till autogiro redan idag – kostnadsfritt.

Observera att du som loggar in också måste vara kontoinnehavare eller ha dispositionsrätt till det konto som autogirot ska anslutas till. Tänk också på att ha ditt kundnummer från Landskrona stad redo. Kundnumret hittar du på din räkning.

Din räkning kommer som vanligt

Din räkning kommer att skickas hem i brevlådan som vanligt. När räkningens inbetalningskort är markerat med ”makulerad” vet du att autogirot trätt i kraft. Stämmer uppgifterna på räkningen behöver du inte göra mer än att se till att det på förfallodagen finns pengar på ditt konto.

Fel på faktura

Är något fel på din räkning kan du stoppa en betalning genom att omgående anmäla det till Landskrona stad. Uppgifter om namn och telefonnummer till den du ska kontakta finns på din räkning. 

Avsluta autogiro

För att avsluta ditt autogiro vänder du dig till din bank.

Villkor för autogiro 

Behandling av personuppgifter
För att kunna handlägga ditt ärende behöver vi registrera dina personuppgifter i denna tjänst. Dina personuppgifter behandlas för att för att vi ska kunna fullgöra ett allmänt intresse. Uppgifterna kommer endast att lämnas ut till tjänstemän inom den nämnd som din förfrågan gäller. 

På Landskrona stads hemsida kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter, dina rättigheter och kontaktuppgifter till dataskyddsombud.

 

Följande behövs för e-tjänsten

  • Inloggning med e-legitimation

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa